Er du på jakt etter riktig nyttårsantrekk?

Er du på jakt etter riktig nyttårsantrekk?

Den største festdagen i året nærmer seg med stormskritt og det er på tide å begynne å tenke på riktig festantrekk. Er du på jakt etter en kjole til nyttårsaften, eller en dress guide for menn? Det kan være vanskelig å følge med på hva som er i tiden og hvilke tilbehør som passer best. Det er et hav av butikker der ute og det er ikke så enkelt å vite hvor man burde lete.

For å finne de beste butikkene og selskapene i Norge kan du enkelt finne anmeldelser og andres opplevelser på denne siden. I oversikten kan du sortere etter norske nettbutikker klær for en full oversikt over de beste alternativene slik at du trygt og enkelt kan finne det perfekte nyttårsantrekket.

Fest antrekk dame

Det er noen elementer som aldri ser ut til å gå av moten når det kommer til nyttårsantrekk. glitter, paljetter og skinnende stoffer som silke og fløyel er klassiske trekk som vi finner igjen hvert eneste år. Ankommer du festen i et glitrende antrekk kan du nesten ikke slå feil, og mange kvinner har nok en spesiell nyttårsaften kjole hengende i skapet som de kanskje ikke ville brukt i andre tilstelninger.

Selv om det er svært populært med glitter og stas betyr ikke det at selve antrekket trenger å være laget av det. En enkel kjole kan fungere like bra ved bruk av riktig tilbehør. Store smykker, diamanter, lange øredobber og skinnende vesker kan skape akkurat samme effekt dersom du ikke ønsker en glitrende kjole nyttårsaften.

Fest antrekk menn

Er du på jakt etter en ny dress til nyttårsaften? Om du skal gå til innkjøp av en ny dress er det viktig å tenke på hva du ønsker å bruke dressen til. Skal den kun brukes til nyttårsaften og andre liknende tilstelninger står du ganske fritt avhengig av hvilken kleskode du er ute etter å følge.

Ønsker du en allsidig dress som kan brukes til penere anledninger er en sort eller blå dress det beste alternativet. En blå dress kan brukes til de fleste anledninger med det rette tilbehøret og er et perfekt alternativ dersom det er oppgitt dresskode mørk dress. Ønsker du derimot en litt mer uformell og trendy stil kan en grå dress være et godt alternativ. Her finner du en dressguide med en rekke tips til hvilken dress som er riktig for deg, og hvilket tilbehør du burde velge til de forskjellige anledningene.

Kleskoder

Har du fått en invitasjon til et arrangement på nyttårsaften og er usikker på hva som passer til akkurat denne tilstelningen? I de fleste festinnbydelser der det spiller en stor rolle hvilket antrekk du burde møte opp i, finner du som regel en angitt kleskode.

Er det oppgitt kleskoder "galla", "smoking" eller "mørk dress" er det helt egne retningslinjer som gjelder for hva man kan gå i. Er det derimot oppgitt noe som for eksempel “antrekk pent” kan det likevel være vanskelig å vite hva som er akseptabelt.

For hva menes egentlig med kleskode pent? Det er ingen klar definisjon for hva som regnes som et “pent antrekk”, men her må man bruke sunn fornuft. Selv om det ikke gis klare spesifikasjoner på hva man skal gå i, kan man her enkelt gå ut i fra hullete bukser, treningsklær, jeans og t-skjorte ikke er akseptabelt. Det kan likevel være greit med en litt kortere kjole eller dressbukse og skjorte i stedet for full dress. Dersom du er usikker er kan du møte opp i full dress og heller ta av deg jakken om du ser at det er passende.

Når du har funnet det perfekte antrekket er det bare å sette i gang planleggingen av festen og glede seg til nyttårsaften 2020!

Mer