Enormt utvalg av barutstyr

Enormt utvalg av barutstyr

På BarLife.no finner du et rikelig utvalg av produkter til både en profesjonell bar og til hobbybruk. Når du besøker siden vil du umiddelbart se at de har et utrolig stort utvalg av produkter, og vi kan love deg at du sannsynligvis finner det du er ute etter for ditt behov. Uavhengig av om du holder på å starte opp en bar, eller om du bare ønsker å mikse drinker hjemme på kjøkkenet, så har du sannsynligvis behov for noe grunnutstyr.

Grunnutstyr

BarLife tilbyr alt du trenger av grunnutstyr for å kunne starte å mikse drinker. For å starte på et helt enkelt nivå trenger du først og fremst målebeger – også kalt jigger. Dette er centilitermål som bør kunne måle opp både 2cl og 4cl. I Norge er det disse to måleenhetene som er mest brukt, og de vil komme godt med når du skal starte å mikse, fremfor å ta alt på slump.

En sjenketut til å feste på flaskene kan være kjekt å ha, for å gjøre det enklere å helle og stoppe strålen underveis. Du bør også ha en juicebeholder med sjenketut som du kan fylle opp med sourmix og sukkerlake. Til de aller fleste drinker trenger du nemlig en av disse ingrediensene, og da er det lurt å ha en egen flaske til disse slik at du enkelt kan helle over i målebegeret når du trenger det.

Noe av det viktigste du trenger for å kunne mikse drinker er en eller flere shakere. Her finnes det et stort utvalg, og de selges både enkeltvis og i grunnpakker/startsett. Det som er viktig er at du har en shaker med lokk og en sil, slik at du kan shake drinken og sile av drinken når du heller det over i glasset. Du bør også skaffe deg en muddler som brukes til å mose sammen ingredienser som mynteblader, lime, sitron og så videre. Dette redskapet er et must for dem som skal lage seg en mojito.

Barmaskiner

Når du har skaffet deg grunnutstyret, og ønsker å utvide sortimentet kan dette være maskiner du burde vurdere. En av de aller viktigste maskinene du burde ha på kjøkkenet er en isbitmaskin, for man kan rett og slett ikke lage drinker uten isbiter. De aller fleste isbitmaskiner kan ha de første isbitene klare allerede etter 10 minutter, og dersom du kjøper en skikkelig maskin kan de lage opptil flere kilo isbiter i døgnet.

For å lage enda mer imponerende drinker bør du skaffe deg en sitruspresse, for å alltid kunne tilsette friskpresset sitron- eller limejuice i drinkene. Du bør også virkelig vurdere å skaffe deg en blender, og den bør være sterk nok til å kunne knuse is mens den mikser. Dersom du har disse tre maskinene tilgjengelig vil du kunne lage det meste av drinker som finnes her i verden.

Øvrig barutstyr

Når du har skaffet deg alt du trenger til å lage drinkene er det på tide å se på utstyret som kan hjelpe deg med å gjøre hele prosessen mer effektiv og hygienisk. Noe som kan være svært praktisk i en hektisk bar er dryppmatter, for det kommer til å bli en del søl. Ønsker du å også beskytte benken og bordene for glassringer bør du også skaffe deg ølbrikker som glassene kan stå på. I tillegg kan det være lurt å ha noen sprayflasker klare hvor du har gjort klar ferdig presset sitronsaft, limesaft, sukkerlake og eventuelt andre ferskpresset juice som skal brukes i drinkene.

Stort utvalg

Som du sikkert allerede har forstått finnes det nesten et begrenset utvalg på barlife.no når det gjelder utstyr til drinkmiksing, men det er også et enormt utvalg av alt innen temaet «fest og moro». Nettsiden tilbyr cocktailglass og ølglass i mange forskjellige varianter både til bar og til kjøkkenet, de har gavekurver i mange forskjellige størrelser. De selger kjøkkenutstyr som bestikk, servise, karafler, vaser, kjøkkenkniver, skjærebrett, bakeutstyr, vaffeljern, men også øl, vin og mye mer. Barlife har gode priser på produktene sine, og tilbyr rask levering til en fast fraktpris, finansiering gjennom Klarna, og alle prisene som oppgis er inkludert mva.

Mer