Topp 5 reisemål i 2020!

Topp 5 reisemål i 2020!

Det å reise er i vinden som aldri før, selv om det ikke kan sies at turismen startet på 1900-tallet. Faktisk så finnes det bevis for at mennesker har reist til andre land som turister så langt tilbake som til det antikke Rom. Men det kan med rettferdighet sies at det ikke har vært til den grad vi ser i dag, og om du planlegger å dra på tur i 2020, så bør et av disse fem være et mål for deg!

En tur til det eksotiske

Dubai har blitt en standard for de fleste, og det er gjerne et sted man drar til oftere enn bare en gang. Det er relativt nærme, og med flyselskap som flyr deg direkte fra Oslo er det en ideell feriedestinasjon. Det er så mye å se og oppleve, og du får erfare en livsstil og kultur som er helt fremmed fra vår egen. Dubai er et godt valg året rundt, men om du drar på sommeren kan du oppleve visst ubehag med varmen.

Om du har litt ekstra penger så er det virkelig verdt å ta turen til Belize. De ligger mellom Mexico og Guatemala, og det er en ekte perle i Karibbien. Da landet er relativt lite kan du se mye på kort tid, og om du er ute etter å oppleve noe som ikke mange har gjort før deg, er dette et virkelig godt alternativ. Du kan oppleve både fugletitting og dykking!

Nå for en tur helt på den andre siden av verden, til Turkmenistan. Et sted hvor Helvetesporten finnes bør være interessant for de aller fleste. Og selv om noen av dere kanskje lurer på hvor dette er, så er det faktisk verdt turen og pengene for å reise dit. Utenom Helvetesporten, som egentlig er et krater i bakken med lava i som har brent kontinuerlig siden 1971, kan man også besøke Kow Ata, en underjordisk innsjø.

En elegant bytur?

Om du dog har litt mindre tid, og ønsker bare ta deg en helgtur, så er alltid London et perfekt valg. I 2020 skal også EM-finalen i fotball bli arrangert i London i juli, men ellers så finnes det jo så mange ting å gjøre. Shopping, sightseeing og alt som hører til en slik tur. Det er ikke så dyrt å dra, og om man virkelig vil så kan man få en billig reise som kan gi deg minner for livet.

Om du vil blande det gamle med det nye så er Athen byen for deg. Et par timer unna med fly, Athen er stedet som blandet historie med modernetitet, et tilbakeblikk sammen med en fin strandferie om du så ønsker. Athen er midtpunktet i Hellas, og fra der kan du ta ferjer ut til de fantastiske øyene som finnes spredt rundt. Athen er nok den perfekte feriedestinasjonen for de aller fleste, og med tanke på den økonomiske vanskeligheten landet har hatt de siste årene så er det billig å leve som konge i Hellas.

Dette er våre fem utvalgte, hvilken ville du foretrukket?

Mer