Gode anmeldelser slik at du får unnagjort sommergjøremålene   

Gode anmeldelser slik at du får unnagjort sommergjøremålene   
Biltjenester

Nå nærmer sommeren seg og da er det mye som skal fikses. Det kan være vanskelig å vite hvor man skal begynne, men liste over gjøremål er lang. Fikse og vaske bilen, male hytta, klippe plenen, det er rett og slett mye som skal gjøres, samtidig som du skal ha tid til familie og venner.

Det kan være vanskelig å få tid til alt, men det er heldigvis noen smarte tips du kan ta med deg så sommerrengjøringen og resten av gjøremålene kanskje blir litt lettere. I denne artikkelen skal vi nemlig gi deg en anmeldelse av noen gode sider du kan bruke slik at sommerens gjøremål blir enklere å gjennomføre.

Bilen trenger også litt pleie

Bilen trenger jo ofte en liten ekstra fiks etter en lang vinter. Derfor kan det være lurt med både en vask og en service slik at bilen blir så god som ny igjen. Innimellom hender det også at man trenger å bytte ut noen deler på bilen og da kan det være en ide å ta en titt på noen brukte reservedeler, fremfor å kjøpe nye. Dette kan du selvfølgelig snakke med et verksted om, men husk at det kan være en god ide både for lommeboka og miljøet å sjekke ut brukte deler fremfor nye. Brukte reservedeler kan du få kjøpt hos blant annet Autoparts24.

Skal du vaske bilen kan det være en deilig ting å gjøre selv om du plasserer bilen godt i sola. På den måten kan du jobbe litt med fargen samtidig som du jobber på bilen. Pass på at du vasker avfetter bilen først slik at bilen er tørr. Deretter kan du skylle den grundig med høytrykkspyler eller vannslange. Dersom du ikke er en av dem som ønsker å vaske bilen selv så kan du dra innom den lokale bensinstasjonen eller du kan sjekke ut leverandører som for eksempel Steamrex som vasker bilen din ved hjelp av damp.

Hagen som trenger stell

Hagen skal jo gjerne også ha litt stell gjennom hele sommeren og utover høsten. Det skal lukes og klippes og planetes og vedlikeholdes. For mange kan det være vanskelig å vite hvor mange skal starte, og kanskje spesielt om du er nybegynner eller om du ikke er født med grønne fingre. Klikk.no er blant annet en av siden med gode anmeldelser som viser deg artikler og tips og triks til hvordan du kan luke, plante og vedlikeholde hagen. En av de gode tipsene som går igjen her er gjødsel, så kanskje det er verdt å sjekk ut.

Man ønsker jo også gjerne noen fine planter i hagen og i potter på terrassen og da kan det være en ide å ta en tur til plantasjen. Plantasjen har et stort utvalg av potter, planter, blomster og generelt hageutstyr. Her kan du enkelt og greit finne alt på et sted, slik at du slipper å besøke et hav av forskjellige forhandlere. Prisene hos Plantasjen er i følge forbrukere og anmeldere også noe hyggeligere enn hos de store blomsterforhandlerne.

Ikke glem terrassen

Terrassen trenger også kanskje en liten jobb etter at vinteren har stått på som verst. Dette er ikke et prosjekt som trenger å verken ta masse tid eller masse penger. Du kan blant annet sjekke ut Maxbo sine hjelpeartikler du til hvordan du gjør terrassen sesongklar. Her finner du også direkte link til hvilke produkter som er brukt, slik at du ikke trenger å lete etter produktene du trenger. Her finnes det gode tips og sammenlikninger av produkter slik at du lettere kan bestemme deg for hvilken beis du ønsker og eventuelt om du ser behovet for å slipe ned terrasse bordet.

Mer Biltjenester