EasyRentCars

Alle kundeanmeldelser

EasyRentCars

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

I fokus: Hva sier kundene våre?

A
August
Det er jo alltid vanskelig når man skal leie bil. Man vil ha tillit til bedriften ,og prisen er jo også en stor faktor. Derfor ble jeg så glad når jeg så prisene hos EasyRentCars, uanstet hvilken b...Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Mitt sted for billeie!

  Det er jo alltid vanskelig når man skal leie bil. Man vil ha tillit til bedriften ,og prisen er jo også en stor faktor. Derfor ble jeg så glad når jeg så prisene hos EasyRentCars, uanstet hvilken bil du måtte ville leie. Prisene er gode og det er også gode fordeler ved å leie hos dem. Mye mer enn det trenger man ikke egentlig.
  Man kan avtale med dem om hvor man vil avlevere bilen, og jeg var rett og slett veldig fornøyd med min erfaring med utleieren.
  Vil dog anbefale at du leser gjennom vilkårene nøye før du skriver under på avtale!


Andre så også på

Logo AVIS
AVIS
0 Anmeldelser

For å være helt ærlig, da jeg var yngre så trodde jeg at Avis var et avisselskap, eller i det minste noe som hadde med...

Logo EasyCarRent | QEEQ.com
EasyCarRent | QEEQ.com
0 Anmeldelser

Det å ha en bil er veldig viktig, nesten uansett hvor man er. Kanskje spesielt på ferie når man ikke er kjent i området, og...

Logo Holiday Cars | BookingMonkey.com
Holiday Cars | BookingMonkey.com
0 Anmeldelser

Når en skal på ferie så er det visse ting man vil ha i orden, som kan gjøre det mulig for deg at ferien går så...

Logo Leiebilguiden.no
Leiebilguiden.no
0 Anmeldelser

Det å komme seg frem til dit du skal har blitt noe vi er ganske blaserte over. Det er ikke så lenge siden, relativt sett, at bilen ble ...

EasyRentCars

Om EasyRentCars
EasyRentCars er en nettside eid av Easy Tour International Limited. De har samlet tilbud fra bilutleiefirmaer i over 200 land med mulighet for å leie bil fra over 100 000 destinasjoner verden over. Uansett hvor du skal i verden og vil leie en bil er EasRentCars det beste nettsiden til bestilling av leiebil. Der vil dul få tilbud fra flere bilutleiefirma på en nettside. EasyRentCars har fått Magellan prisen i 2018 for beste bilutleie service.

 

Hvordan leie bil med EasyRentCars<
Det er veldig enkelt å bruke søkemotoren. Først er det å skriv inn det landet og den byen du ønsker å leie bil fra. Det mest naturlig stedet er å leie bilen fra flyplassen eller nær store kollektive møtepunkt som togstasjon eller kaier. Velg deretter hvilke dager du ønsker å leie bilen. Søkemotoren vi da søke opp alle selskaper som tilbyr bil i den valgte perioden, på den valgte lokasjonen. De billigste alternativene kommer opp først og hvilken biltype som er mulig å leie. Klikke på de forskjellige tilbudene for å få mer utfyllende informasjon om biltype, bilutleieselskap, vilkår og forsikringer. EasyRentCars har gratis avbestilling frem til leiedato på de fleste tilbudene, samt ubegrenset kilometer bruk.

 

Betingelser for å lelie bil
Hvert leie selskap har  forskjellige betingelser. Derfor kan de oppstå tilleggskostnader ved spesifikke ønsker som, ekstra sjåfør, kjør bilen over en landegrense, endring av tilbake leveringssted av leiebilen osv. De fleste leier ut til personer mellom 25-65 år. Yngre bilførere må ofte betale en ekstra avgift for å kunne leie bil. Ved henting av bilen må du betale et depositum som vil bli overført til en blokkert konto. Når bilen leveres tilbake vil depositumet tilbakebetalt innen 30-45 dager. For å leie må du fremvise gyldig sertifikat som  er minst ett år gammelt og er på engelsk. I noen tilfeller må sertifikatet være minst 2 år gammelt. Hvis sertifikatet ikke har engelsk språk må internasjonal bilsertifikat fremvises sammen med det lokale sertifikatet. I tillegg må du fremvise gyldig identitet, betalingskort og en print kopi av bestillingen fra EasyRentCars. Et depositum må betales ved henting av bilen, hvis depositumet ikke blir betalt kan du ikke leie bilen.

 

 

Forsikring
Det er to prisklasser på forsikring, den ene er en basis forsikring og ligner på ansvarsforsikring forsikring. Den inneholder kollisjonsforsikring, tyveriforsikring, ansvarsforsikring. Denne forsikringen har en egenandel på 1130 dollar. Superforsikring er lignende full kaskoforsikring, som i tillegg inneholder skade på vindu, speil, karosseri, skadeforsikring, veihjelp, tauing, bil rensing og feil ved tanking av drivstoff. Det beste med superforsikringen er at det ikke er noe egenandel. Men superforsikring er alle skader som kan oppstå dekkes og du kan nyte leiebilen uten å tenke på ekstra kostnader.

 

Kundeservice
Hvis du trenger svar på flere spørsmål eller kontakte kundeservice, velg FQA. Der står det mer utfyllende informasjon om EasyRentalCars. Fordi EasyRentalCars har samlet flere utleieselskaper under ett, kan ekstrakostnader i forbindelse med endringer eller ekstra preferanser variere fra utleiefirma til utleiefirma. Disse kostnadene må tas med det utleiefirma du velger å leie bilen fra. Det er mulig å kontakte EasyRentalCars via deres kontaktskjema for ekstra spørsmål. Det er kun mulig å ringe EasRentalCars etter at du har foretatt en bestilling og mottatt ordrebekreftelse. Hvis du planlegger en multinasjonal tur hvor du skal besøke flere land, ta kontakt med kundeservice så hjelper de deg med hvordan du skal gå frem å bestille bil til en slik tur. Har du noen gang bestilt bil fra EasyRentalCars vennligst gi dem dine stjerner, og fortell om dine opplevelser