EasyCarRent | QEEQ.com

Alle kundeanmeldelser

EasyCarRent | QEEQ.com

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Holiday Cars | BookingMonkey.com

Holiday Cars | BookingMonkey.com

0 Anmeldelser

Når en skal på ferie så er det visse ting man vil ha i orden, som kan gjøre det mulig for deg at ferien går så...

Logo Leiebilguiden.no

Leiebilguiden.no

0 Anmeldelser

Det å komme seg frem til dit du skal har blitt noe vi er ganske blaserte over. Det er ikke så lenge siden, relativt sett, at bilen ble ...

Logo EasyRentCars

EasyRentCars

1 Anmeldelser

Om EasyRentCars EasyRentCars er en nettside eid av Easy Tour International Limited. De har samlet tilbud fra bilutleiefirmaer i over 200 lan...

Logo EuropCar

EuropCar

1 Anmeldelser

Skal du reise til et ukjent land der du ikke kjenner noen, men trenger en bil? Eller vil du helt enkelt dra på drømmeturen innom Norge...

EasyCarRent | QEEQ.com

Det å ha en bil er veldig viktig, nesten uansett hvor man er. Kanskje spesielt på ferie når man ikke er kjent i området, og ikke vet hvordan kollektivtrafikken fungerer på stedet du er. En bil hjelper deg med å komme frem til dit du skal, og det er enklere å finne frem. Det er også noe som gir deg frihet til å velge det du vil gjøre på en ferie, i langt større grad enn om du er avhengig av arrangør eller andre faktorer. Uansett årsak så er en bil praktisk og grei å ha. Derfor er det et stort marked for bilutleiere, og Easyrentcars er en av dem. Det er ikke så mye å si om bilutleiere, så lenge et selskap har mange kontor spredt rundt om, så om du trenger en bil fra et sted til et annet, så kan du leie en bil et sted og levere det fra deg et annet. Så la oss se litt nærmere på dem!

Informasjon om Easyrentcar
Easyrentcar er eid av Qeeq, som er et nettverk av bilutleiere. Det er viktig å påpeke her, at hos Easyrentcar så får du leid biler fra noen av de største utleierne på markedet. Som blant annet Avis, Sixt og Hertz. På en måte kan det ses på som en markedsplass for bilutleiing. Det er faktisk noe som er mye mer beleilig for deg som kunde, da disse utleierne samarbeider, og om du bruker Easyrentcars så får du muligheten til å leie fra alle disse, og levere tilbake på samme måte. Så er det også greit å få tilbud på et og samme sted, noe som gjør det mye enklere å finne en bil i din prisklasse, og den typen du er ute etter. 

Servicen fra Easyrentcar
Ellers er det lite som er uvanlig med denne tjenesten, og har du leid en bil før, så vet du nok hva du får her også. Det er lett å finne en bil, og en stor fordel med at du får tilbud fra mange utleiere er at det gir en større dekning over hele verden. Det vil si at om du skal til et sted som er ganske obskurt, og vanskelig å få bil for, så kan en side som Easyrentcar være et godt alternativ, fordi det er titalls utleiere på siden. Alle har sine egne krav og vilkår, og prisene er satt opp etter hva slags bil du vil ha, jo bedre bil, desto dyrere blir det for deg. Det er rett og slett fornuftig å bruke Easyrentcar for å leie bil, da du har en bedre sjanse til å få et godt tilbud på siden enn hos andre.

Erfaringer med Easyrentcar
Om du har brukt Easyrentcar for å leie en bil så vil vi gjerne høre om dine opplevelser, og om du ville anbefalt det til andre. På den måten kan vi hjelpe andre som vurderer å bruke siden for det. Skriv inn til oss og hjelp oss med å hjelpe andre.


En biltur gjennom Albania med bil fra Easyrentcars