NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser EasyRentCars

  Om EasyRentCars

  EasyRentCars er en nettside eid av Easy Tour International Limited. De har samlet tilbud fra bilutleiefirmaer i over 200 land med mulighet for å leie bil fra over 100 000 destinasjoner verden over. Uansett hvor du skal i verden og vil leie en bil er EasRentCars det beste nettsiden til bestilling av leiebil. Der vil dul få tilbud fra flere bilutleiefirma på en nettside. EasyRentCars har fått Magellan prisen i 2018 for beste bilutleie service.

  Hvordan leie bil med EasyRentCars

  <
  Det er veldig enkelt å bruke søkemotoren. Først er det å skriv inn det landet og den byen du ønsker å leie bil fra. Det mest naturlig stedet er å leie bilen fra flyplassen eller nær store kollektive møtepunkt som togstasjon eller kaier. Velg deretter hvilke dager du ønsker å leie bilen. Søkemotoren vi da søke opp alle selskaper som tilbyr bil i den valgte perioden, på den valgte lokasjonen. De billigste alternativene kommer opp først og hvilken biltype som er mulig å leie. Klikke på de forskjellige tilbudene for å få mer utfyllende informasjon om biltype, bilutleieselskap, vilkår og forsikringer. EasyRentCars har gratis avbestilling frem til leiedato på de fleste tilbudene, samt ubegrenset kilometer bruk.

  Betingelser for å lelie bil

  Hvert leie selskap har forskjellige betingelser. Derfor kan de oppstå tilleggskostnader ved spesifikke ønsker som, ekstra sjåfør, kjør bilen over en landegrense, endring av tilbake leveringssted av leiebilen osv. De fleste leier ut til personer mellom 25-65 år. Yngre bilførere må ofte betale en ekstra avgift for å kunne leie bil. Ved henting av bilen må du betale et depositum som vil bli overført til en blokkert konto. Når bilen leveres tilbake vil depositumet tilbakebetalt innen 30-45 dager. For å leie må du fremvise gyldig sertifikat som er minst ett år gammelt og er på engelsk. I noen tilfeller må sertifikatet være minst 2 år gammelt. Hvis sertifikatet ikke har engelsk språk må internasjonal bilsertifikat fremvises sammen med det lokale sertifikatet. I tillegg må du fremvise gyldig identitet, betalingskort og en print kopi av bestillingen fra EasyRentCars. Et depositum må betales ved henting av bilen, hvis depositumet ikke blir betalt kan du ikke leie bilen.

  Forsikring

  Det er to prisklasser på forsikring, den ene er en basis forsikring og ligner på ansvarsforsikring forsikring. Den inneholder kollisjonsforsikring, tyveriforsikring, ansvarsforsikring. Denne forsikringen har en egenandel på 1130 dollar. Superforsikring er lignende full kaskoforsikring, som i tillegg inneholder skade på vindu, speil, karosseri, skadeforsikring, veihjelp, tauing, bil rensing og feil ved tanking av drivstoff. Det beste med superforsikringen er at det ikke er noe egenandel. Men superforsikring er alle skader som kan oppstå dekkes og du kan nyte leiebilen uten å tenke på ekstra kostnader.

  Kundeservice

  Hvis du trenger svar på flere spørsmål eller kontakte kundeservice, velg FQA. Der står det mer utfyllende informasjon om EasyRentalCars. Fordi EasyRentalCars har samlet flere utleieselskaper under ett, kan ekstrakostnader i forbindelse med endringer eller ekstra preferanser variere fra utleiefirma til utleiefirma. Disse kostnadene må tas med det utleiefirma du velger å leie bilen fra. Det er mulig å kontakte EasyRentalCars via deres kontaktskjema for ekstra spørsmål. Det er kun mulig å ringe EasRentalCars etter at du har foretatt en bestilling og mottatt ordrebekreftelse. Hvis du planlegger en multinasjonal tur hvor du skal besøke flere land, ta kontakt med kundeservice så hjelper de deg med hvordan du skal gå frem å bestille bil til en slik tur. Har du noen gang bestilt bil fra EasyRentalCars vennligst gi dem dine stjerner, og fortell om dine opplevelser

  EasyRentCars
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om EasyRentCars

  Din rangering

  FAQ

  Er EasyRentCars et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om EasyRentCars. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr EasyRentCars?

  EasyRentCars opererer for det meste innenfor Biltjenester-bransjen, mer spesifikt med Bilutleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til EasyRentCars . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!