SimpleSite

Alle kundeanmeldelser

SimpleSite

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

D
Dan
Jeg hadde ingen anelse om at det var så mye jobb med det å lage en hjemmeside for bedriften min. Jeg visste det var litt jobb, men når jeg satte i gang med det selv, så følte jeg meg litt overvelde...Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Fanastisk for en nybegynner som meg

  Jeg hadde ingen anelse om at det var så mye jobb med det å lage en hjemmeside for bedriften min. Jeg visste det var litt jobb, men når jeg satte i gang med det selv, så følte jeg meg litt overveldet. Derfor ble jeg veldig glad da jeg til slutt fant SimpleSite, en nettside som hadde alle løsningene og teknikkene jeg trengte. I tillegg trengte jeg ikke å gjøre så mye selv, da de gjorde veldig mye av jobben for meg. Helt perfekt for meg, og mitt kunnskapsnivå, og en side jeg kommer til å benytte meg av igjen. Anbefales til alle.

  hs=62b6f79cf0c59b35ce2248d63b1015e3<div style="display:none;">


Andre så også på

Logo YouGov

YouGov

1 Anmeldelser

Det er ikke ofte man får betalt for å si sin mening, men det er noe YouGov gir deg sjansen til. Alle har sine meninger nå for tid...

Logo McAfee

McAfee

0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Adobe

Adobe

0 Anmeldelser

Om du er smart og kan datamaskiner og vet om en programvare eller en programvareløsning som kan hjelpe med et problem mangesliter med s&arin...

Logo Mobrog

Mobrog

1 Anmeldelser

Det er ganske mange ulike ting man kan tjene penger av på nettet, noen mer overraskende enn andre. Noe som Mobrog kanskje er for mange, da du...

SimpleSite

"Alle" trenger visstnok en hjemmeside i disse dager. Alle har noe viktig de skulle sagt, og de vil gjerne at så mange som mulig hører etter. Det er i det minste sånn det føles noen ganger, men det er klart, å ha en hjemmeside har mer nytte enn bare det. Simplesiteer en tjeneste som hjelper deg med å skape ditt egen hjemmeside, lett og raskt. Om du er interessert i akkurat det så anbefaler vi at du leser videre, så kanskje du velger Simplesite.

Hva Simplesite er
Simplesite er et danskregistrert selskap som har drevet med dette i noen år nå. De er ikke de første som tilbyr det, men her kan du få en hjemmeside laget til deg, skreddersydd til dine behov og til det du driver med. Om det er en blogg du er ute kan de også hjelpe deg med det, men det de gjør er mer avansert, for bedrifter som ønsker å vokse og bli mer kjent. Det som er det store trekkplasteret med Simplesite er, som navnet antyder, at det er veldig enkelt. De har gjort det såpass enkelt og smidig for deg å skape din egen hjemmeside at du ikke trenger noen ekspertise for å gjøre det. Den typen av webhosting er mer og mer populært, jo mer nettet og bruken av det vokser. Det er et samfunn "alle" må ta del i. Noe som gjør Simplesite til en veldig god hjelper i denne verdenen. 

Hva du får hos Simplesite
Simplesite er ikke det første selskapet som gjør dette for deg, men det som denne siden også kan tilby er variasjon. Det betyr at de ikke har bare en hjemmeside du kan velge, men mange ulike, med ulike temaer, layouter også videre. Det er så mye å velge mellom, så mange endelige løsninger hvor siden din ser helt annerledes ut enn hvordan du forestilte den. Det gjør Simplesite veldig attraktiv for veldig mange. I tillegg så har de også ulike kategorier, hvor visse hjemmesider fungerer bedre avhengig på hva slags behov du har. Det aller beste at det går utrolig fort å opprette siden, slik at du kan raskt sette i gang med å fylle den med innhold når du har gjort alt forarbeidet. Det er utvilsomt populært da vi lever i en tid hvor vi vil ha alt! Med en gang!

Servicen fra Simplesite
Dette er kanskje ikke så viktig som det kan være hos andre tjenester. Dog, man vil at siden skal være stabil, siden den blir hosted av en annen part. Det er ting du ikke kan gjøre noe med, så at man betaler for det gjør at man legger ekstra krav på folkene bak Simplesite. Med god grunn. Det er jo lett å komme i kontakt med de, og de har et stort team som kan hjelpe deg, så det bør nok gå bra når du treffer på problemer. 

Skriv til oss
Men om du har brukt Simplesite så nøl ikke med å skrive til oss hvordan det gikk, og om du er fornøyd eller ei. Vi venter!


Hvordan lage en side med Simplesite