Nature

Alle kundeanmeldelser

Nature

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo SimpleSite

SimpleSite

1 Anmeldelser

"Alle" trenger visstnok en hjemmeside i disse dager. Alle har noe viktig de skulle sagt, og de vil gjerne at så mange som mulig h&o...

Nature

Er du interessert i de siste funnene innen vitenskapen? Elsker du å lære nye ting om alle mulige forskjellige fag i verden? Med interenettet har tilgangen til informasjon eksplodert. Man trenger ikke lenger å gå til biblioteker, eller bokbutikker, og heller ikke trenger vi å lete alle mulige steder etter en bok noen fortalte oss om. Man kan søke etter hva som helst og hvor som helst på internettet, og det finnes en uendelig stor mengde med lesemateriale for dem som aldri får nok. Nature er en journal som publiserer mange vitenskapsrelatert artikler og bøker. Interessert i å vite mer? Da kan du lese videre nedenfor. 

Om Nature Portfolio
Nature er en britisk forsknings journal som publiseres ukentlig av Nature Research som hadde sin første utgave i 1869. Selskapet er eid av Springer Nature. De publiserer akademiske journaler, magasiner og nettbaserte artikler innen forskning og medisin over hele verden. Nature var opprettet av Alecander Macmillan og Daniel Macmillan. 

Produkter og Tjenester hos Nature Portfolio
Hos Nature finner man en hel mengde med materialer inkluder forskningsartikler, nyheter, meninger, forskningsanalyser, karrierer, bøker og kulture, podcaster, videoer, siste utgave, arkiv av tidligere utgaver, kolleksjoner og fag. Fagene inkluderer fysisk vitenskap, miljøvitenskap, biologisk vitenskap, helsevitenskap, vitenskapsmiljøet og samfunnet. Man finner populære fag som fysikk, astronomi og planetvitenskap, kjemi, materialvitenskap, matematikk og datamaskin, nanovitenskap og teknologi, engineering, optikk og fotonikk, klimavitenskap, økologi, miljøvitenskap, solid jordvitenskap, planetvitenskap, sosial- og miljøvitenskap, genetikk, mikrobiologi, nevrovitenskap, utvikling, immunologi, kreft, cellebiologi, biokjemi, molekylbiologi, zoologi, sykdom, helsevesen, medisinsk forskning, anatomi, vitenskapsmiljøet, samfunnsvitenskap, business og industri for å nevne noen få. Nature lar andre søke om å publisere artikler i deres journal. De har en lang liste med journaler på sin nettside inkludert Acta Pharmacologica Sinica, BDJ, British Dental Journal, British Journal of Cancer, Communications Chemistry, Communications Engineering, og mange mange flere.

De har forskjellige kategorier innen materialer på sin nettside som; journaler fra a til z, artikler per fag, nano, protokoll utvikling, natur index, publiseringsrettningslinjer; Nature portfolio rettningslinjer, og open access, som betyr at de har journaler og bøker tilgjengelig på sin nettside som er åpen for alle helt kostnadsfritt. I tillegg har de kategoriene reklame og sammarbeid, karriereutvikling, forfatter og forskningstjenester, bibliotek og institusjoner, regionale nettsider, og lov og personvern.Selskapet har en noe utdatert nettside som er rotete og vanskelig å navigere grunnet mangfoldig informasjon som er tilgjengelig. De nevner ingenting om betalingsmåter, medlemskostnader og lignende. Om det er der, er det veldig vanskelig å finne. 

Komplimenter, Klager og Tips til Nature Portfolio
Er du glad i å lære nye ting innen vitenskapen, eller kanskje du er student eller doktor? Da har du gjerne allerede erfaring med Nature. Hvordan er denne journalen sammenlignet med andre? Hvor mye koster det å være medlem? Hvordan blir man medlem? Er det mye open access materialer for andre som ikke er medlem eller som ikke er vitenskapsperson? Har de stort utvalg av fag eller publiserer de mer av noen og ikke andre? Din tilbakemelding er verdifull og kan hjelpe andre som er interessert i å bli medlem. Skriv en kundeanmeldelse her hos oss.