NorskeAnmeldelser

  Om oss

  Norges nasjonale opplevelsesside!


   

  NorskeAnmeldelser er en samleside som samler på Opplevelser. Sammen forteller vi fremtidige kunder om de bør handle hos et bestemt selskap eller ikke. Slik vet du på forhånd hvordan ting egentlig er, og du blir ikke lurt.

  Vi tror på et transparent marked. Nå for tiden ser alle gjennom pene salgstaler fordi det bare finnes for mange kunder som forteller dem at noe ikke er riktig fatt. Og vi prøver å gjøre nettopp det. Bare ærlig og pålitelig. Hvis du er glad fordi et selskap eller en butikk gir god service til riktig pris, bør du dele dette med verden. Ærlig er ærlig. Det selskapet har det vi kaller rett til å eksistere. Salgstaler er ikke bra for noen.

  Og du kan gå inn på detaljer. En innboforsikring kan se bra ut på papiret, men hva skjer når du får vannskader? Hva betalte selskapet i dette særtilfellet? Hvis du vet på forhånd at du skal ta ut forsikring, bør du vite nøyaktig hva du gir deg ut på og hva du kan forvente. Her kommer NorskeAnmeldelser inn i bildet!

  For selskaper
  Våger du å dele kundeopplevelsene dine med hele Norge? Da kan du få en gratis nettside for selskapet ditt hos NorskeAnmeldelser! Slik har du en pålitelig, ekstern og uavhengig part du kan bruke til å vise hvor godt produktet og kundeservicen din er! Se på selskapssiden vår for mer informasjon.

  Hvilke selskaper finner du hos NorskeAnmeldelser?

  Forsikringsselskaper
  Alle har minst et par forsikringsavtaler samtidig. Enten du er en student med (bare) studentforsikring eller bilforsikring, eller huseier med innboforsikring, glassforsikring og skadeforsikring, må vi alle ha med det å gjøre. Selv hvis du drar på skitur er ikke vintersportforsikring noen luksus. Dessverre kan mye gå galt, og vi har merket at det finnes så mange forskjeller at du ikke vet hvor du skal se. Det kan vi se for oss! Derfor har vi gjort det til et av styrepunktene våre og vårt fokus. Det er svært viktig at du er dekket for alt du har avtale for. Det er en stor skuffelse når selskapet bare betaler 5.000 når de stjålne smykkene dine var verdt minst tre eller fire ganger så mye. Derfor tar vi en nærmere kikk på bilforsikring, motorforsikring, campingvognforsikring og båtforsikring. Vi går til og med så langt som til forsikring for juridiske utgifter, helseforsikring og til og med hunde- eller katteforsikring.

  Strømleverandører:
  Hva er månedsutgiftene? Finnes det noen forskjell på priser, siden alle er strømleverandører? Det er dette vi gjerne vil svare på med din hjelp. Men vil du ha grønn energi fra vind- eller solenergi, eller bryr du deg ikke så mye om miljøet? Det utgjør en stor forskjell når det gjelder pris. Men servicen kan også være forskjellig fra selskap til selskap. Blir du hjulpet av god service så du ikke trenger å tenke på regningene lenger? Eller vil du ikke ha problemet med en regning som ikke stemmer, så du må telle alt selv? Da kan det være lurt å gå til en anerkjent strømleverandør. Les opplevelsene her på nettsiden vår, så du vet sikkert at alt er nøye ordnet. Uansett selskap holder vi oss uavhengige og gir deg ikke råd. Enda mer enn det: vi overlater det til alle de andre kundene!

  Telecom:
  Telefonselskaper, individuelle kontantkort, abonnement og internettleverandører. Hvis du allerede har et alt i ett-abonnement applauderer vi deg. Leverandørfeltet er slik en labyrint at det er vanskelig å finne riktig leverandør. Vi laget en oversikt over alle teleselskapene og har gitt deg mulighet til å dele din opplevelse med andre kunder. Hvilket kontantkort hadde du? Eller hvor kjøpte du domenenavnet ditt bare for å finne ut at du ble lurt og måtte overføre det? Hadde du et toårig abonnement bare for å finne en stor ulempe? Men det må ikke alltid være negativt. Kanskje iPhonen din varte i flere år og du bare vil dele dette. Eller leverandøren din kom med et flott tilbud når kontrakten din gikk ut og du måtte inngå et nytt abonnement.